dimecres, 13 de setembre del 2023

UNA ESCRIPTORA QUE ENAMORA...

Christiane Gohl (Bochum 1958) és una escriptora alemanya que escriu sota els pseudònims de Sarah Lark, Ricarda Jordan, Elisabeth Rotenberg o bé amb el seu mateix nom (Christiane Gohl), que va canviar a petició dels editors alemanys, per ser identificada com la dona dels cavalls, en referència als més de 150 llibres sobre equitació que va escriure, encara que alguns dels quals els va signar amb els noms d'Elisabeth Rotenberg, Leonie Bell i Stephanie Tano. 

Les seves novel·les les ha signat amb els pseudònims de Sarah Lark i Ricarda Jordan. Després d'un viatge a Espanya com a turista, va decidir establir la seva residència a Los Gallardos, a la província d'Almeria (Andalusia). 

Va estudiar educació, i treballà com a periodista i redactora publicitària; i, a més, va ser guia turística, professió que la va dur a conèixer Nova Zelanda. A aquest país se situen les històries que l'han feta una autora de novel·les reconeguda, amb la trama basada en la cultura maori i la colonització d'aquell mateix país. 

Agafeu la maleta per viatjar ben lluny i endinsar-vos en un món ple de paisatges exòtics, grans personatges i molt d’amor!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada