dissabte, 29 de desembre del 2018

TEMPS DE NADAL A LA BIBLIO!!!

Al llarg del mes de desembre, hem dut a terme tot un seguit d'activitats adreçades per al públic de totes les edats:

El dia 11 de desembre vam dur a terme una sessió de l'Hora del Conte dedicada al Nadal, que va anar a càrrec de Carles Alcoy.
Va explicar el conte dels Reis Mags, així com un altre sobre diversos animals del mar.
Els nens i nenes van participar activament de la narració i van gaudir una bona estona.



El dia 13 de desembre, juntament amb el Casal de la Dona de Súria, vam dur a terme una sessió d'arranjaments florals de Nadal a càrrec de Josefina Esquius de la floristeria Plantaflor.
Va elaborar tres centres fantàstics per tal d'embellir i parar una taula en aquestes festes Nadalenques, un dels quals era un arbre de xocolata.
També va mostrar un bon nombre de varietats vegetals, diferents tipus de pi, d'eucaliptus que no són massa habituals.


El dia 15 de desembre el Taller de manualitats de Nadal per a nens i nenes a partir de 5 anys.  Van fer una postal de nadal molt divertida, van decorar una pinya, i van pintar un llenç amb una pintura molt especial..


El dia 17 de desembre vam dur a terme unes lectures de poemes de Nadal, així com d'uns fragments de l'obra de Manuel de Pedrolo, per tal de commemorar el centenari del seu naixement.
Ho vam dur a terme amb el Grup del Taller de Lectura de l'Esplai i també amb la M. Alba Esquius, i l'Elvira Balaguer. I Lluís Macià va posar el punt musical a l'acte, amb dues interpretacions nadalenques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada