dissabte, 29 de desembre del 2018

LLETRES I VINS 2019

La Biblioteca de Súria a partir del proper any, formarà part del projecte “Biblioteques amb DO”, juntament amb les biblioteques d'Artés, Avinyó, Manresa, El Pont de Vilomara, Navarcles i Sant Fruitós de Bages.

“Biblioteques amb DO” és un projecte de dinamització cultural a les biblioteques públiques de Catalunya que pren com a punt de partida la cultura del vi. 
Amb les DO vinícoles catalanes com a metàfora, es pretén posar de manifest que cada biblioteca és diferent en la mesura que ho és el territori en què s'ubica, perquè s'adapten i canvien en funció del seu entorn per poder oferir uns serveis més ajustats a les necessitats de cada lloc i de més qualitat. 
“Biblioteques amb DO” és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels diversos agents culturals i del món del vi. 


La primera edició de ‘Biblioteques amb DO es va celebrar el 2013 amb 25 biblioteques participants, i el 2019 assoleix la 7a edició.
‘Biblioteques amb DO’ pren la forma d'un recorregut d'un any en què cada mes és protagonista una DO vinícola a través de les biblioteques de la zona, que n'exerceixen d'ambaixadores. Pel que fa a la DO Pla de Bages es realitza durant el mes de gener.

Les biblioteques participants ofereixen l'oportunitat de conèixer i aprofundir en la cultura del vi, a través de recursos d'informació i d'activitats de dinamització per a tots els públics. Les activitats que durem a terme al llarg del mes de gener, incloses en aquest projecte, ja les anirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada