dijous, 6 de juliol del 2017

PERÒ QUI ÉS... JOAN ANTONI MARTÍN PIÑOL?

El passat dia 30 de maig, Joan Antoni Martín Piñol, va fer una xerrada a l'Escola d'Adults de Súria, dins del projecte "Súria, Municipi Lector".
Com a membre de l'equip de guionistes de sèries de televisió, va explicar la creació dels guions. També va mostrar una escena de la sèrie de TV3 "Gran Nord" que va acompanyar del guió corresponent.
Va ser una xerrada molt entretinguda i molt amena i vam poder conèixer millor aquesta professió.

Joan Antoni Martín Piñol (Barcelona, 1979), escriptor, guionista, director, monologuista, professor de guions...
Com a guionista i col·laborador, ha treballat en televisió (El cor de la ciutat, Club Super3, Gran Nord, Nit sense treva, Top Ten Tomàtic, Sol davant el perill o Saber y ganar, entre d'altres) i ràdio (Catalunya Ràdio, Rac1, Com Ràdio i Ona Catalana).
Humorista de Paramount Comedy, codirector i presentador del programa In Situ (TV3) i professor del màster de guió del Taller de Guionistes,
Com a escriptor de literatura infantil i juvenil ha estat guardonat amb el Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil, entre altres. De moment ha publicat: 200 bogeries perquè et quedis amb mi, La fabulosa història de l'assecador màgic, Els dracs de ferro, Cròniques pudents, Quins acudits, Laia i l'horripilant monstre de xampú i la sèrie d'humor i zombis “La cuina dels monstres” (Macarrons amb zombi, Tallarines de mòmia,Hamburgueses d'home llop i Gaspatxo de vampir).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada