dijous, 6 de juliol del 2017

ACTE DE CLOENDA DE L'ATRAPALLIBRES 2016-2017

El dilluns 19 de juny, vam dur a terme a la biblioteca l'acte de cloenda del 12è Premi de Literatura Infantil Atrapallibres 2016-17, amb l'assistència dels alumnes participants, en total 35 (14 de la categoria de 9 anys; 14 de la categoria de 10 anys; i 7 de la categoria d'11/12 anys). També van participar a l'acte els alumnes de l'escola Sant Esteve de Valls de Torruella.

L'acte va consistir en el lliurement dels diplomes de participació a cada infant, i un berenar.
Els grups han estat coordinats, duent a terme diverses tertúlies al llarg del curs, per Montserrat Reguant, Xavier Enguix, i Conxita Guixà, a qui agraïm la seva col·laboració un cop més.

Els llibres guanyadors a Súria, segons les votacions dels participants van ser: de la categoria de 9 anys: El meu gran arbre de Jacques Goldstyn; de la categoria de 10 anys: L'últim gat birmà de Rosa Moya; i de la categoria d'11 i 12 anys: Duna de Muriel Villanueva.

A nivell dels Països Catalans hi van participar més de 6.500 infants i joves (en el premi "Protagonista Jove" i "Atrapallibres"), i els llibres més votats van ser: de la categoria de 9 anys: Brisca d'Andreu Martín; de la categoria de 10 anys. L'aprenent de bruixot i els invisibles de Jordi Sierra i Fabra; i de la categoria d'11 i 12 anys: El nen que va xatejar amb Jack Sparrow de Francesc Puigpelat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada