dijous, 16 de juny del 2016

L'ESCRIPTORA BLANCA BUSQUETS A SÚRIA

El 30 de maig l'escriptora Blanca Busquets va ser a Súria, concretament a l'Esplai en una xerrada oberta a tothom i organitzada pel grup del Taller de Lectura.

La tertúlia conduïda per la coordinadora del grup la Carla Álvarez, es va basar en la seva obra El jersei i La nevada del cucut perquè són els títols que han llegit, però també va fer nombroses referències a les altres obres, al seu procés creatiu, als personatges, etc. 

Blanca Busquets i Carla Álvarez




Blanca Busquets (Barcelona, 1961) és escriptora, periodista i filòloga. Als dotze anys va escriure el seu primer conte i, des d'aleshores, escriure es va convertir en l'eix central de la seva vida.
Ha publicat diverses novel·les: Presó de neu (2003), El jersei (2006), Tren a Puigcerdà (2007), Vés a saber on és el cel (2009), La nevada del cucut (2010), La casa del silenci (2013) i Paraules a mitges (2014). La seva última novel·la és Jardí a l'obaga (2016). 
Els seus llibres han estat traduïts al castellà, l'italià, l'alemany, el rus, el noruec, el polonès i el francès.

Com a periodista, treballa des del 1986 a Catalunya Ràdio i escriu articles per a l'Osona.com. Ha guanyat el Premi Llibreter 2011 i el premi Algerho Donna 2015 de literatura i periodisme.

La Blanca Busquets també serà el proper dia 22 de juny a la Biblioteca d’Artés a la trobada anual dels clubs de lectura de les biblioteques de les comarques del Bages, Berguedà i Moianès, per comentar la seva darrera obra Jardí a l’obaga. 

Aquesta trobada s’emmarca dins d’El Club del llibre, un cicle de trobades amb escriptors a les biblioteques, promogut per la Diputació de Barcelona i amb la col•laboració de diverses editorials.
Des de la biblioteca de Súria també hi assistirem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada