dimarts, 21 de juny del 2016

EXPOSICIÓ "LES NOSTRES FONTS"

Com a cloenda del programa Escoles Verdes, una de les activitats dutes a terme i que ha acollit  la biblioteca des del 30 de maig i fins al 23 de juny, ha estat l'exposició “Les nostres fonts”. 

Són els treballs elaborats al llarg del curs pels alumnes dels centres de primària de Súria, sobre les fonts del poble, concretament la font del Casino, la font de la plaça Salvador Perarnau, el pla de la font, la font del Trali, la font del Passeig del Riu, la font del Poble Vell, la font de Costafreda, la font del Ferro, la font d'Antius, la font de la Vinya, la font de Sant Salvador, el toll dels Enamorats, i la font de Coaner.

Està formada per dotze murals agrupats per nivells (educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior) explicatius de les sortides que cada grup ha fet a les diferents fonts, amb una mostra de les activitats dutes a terme, curiositats i coneixement de l’entorn. Cada grup ha comptat amb la col·laboració d’un “padrí” que els ha facilitat també dades històriques i socials de cada font.


L'exposició s'acompanya d'un audiovisual del programa Escoles Verdes de les escoles de Súria, Cardona i Valls de Torruella.

Com a complement a la Biblioteca, tant a l'Àrea Infantil com a l'Àrea d'Adults, hem preparat unes exposicions bibliogràfiques sobre el tema de l'aigua.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada