dijous, 17 d’octubre del 2013

EXPOSICIÓ "MIRA QUE SÓN BÈSTIES!"

Fins el 28 d’octubre podeu veure aquesta exposició, que prové del ClijCat, a la biblioteca en l’horari d’atenció al públic. 

Tracta del protagonisme que han tingut des de sempre els animals en la literatura infantil i juvenil. Tot i la dificultat que suposa classificar les tipologies d’animals, l’exposició proposa una possible classificació, representada per cadascun dels plafons: les bèsties extingides i en perill d’extinció, les fastigoses, les perilloses, les de granja, les de casa, les properes, les fantàstiques i els bestiaris. 

Cadascun dels plafons s’acompanya de llibres relacionats amb cada temàtica i adreçats a lectors petits, mitjans i grans. Els contes són molt variats i destaquen per l’originalitat de les imatges, les il•lustracions, les històries que expliquen, etc.
Per tal de dinamitzar l’exposició s’han programat visites i activitats per dur a terme, amb els escolars de primària i secundària, i per als infants més petits, s’han explicat contes, que han anat a càrrec d’Elvira Balaguer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada