dimarts, 22 de maig del 2012

UNA NOVEL·LA HISTÒRICA 100%

Us recomanem la lectura del llibre: En la corte del lobo de Hilary Mantel, editada per Destino el 2011.
Novel·la històrica que reflecteix l'època dels Tudor, concretament Enric VIII, a l'Anglaterra del segle XVI. Guardonada amb el premi Booker el 2009, se centra en els anys 1527-1535, des de la caiguda de Thomas Wolsey fins a la de Thomas More. També, inclou l'època de Thomas Cromwell, el primer ministre del rei que mostra una gran habilitat política.
La trama s'endinsa en la cort dels Tudor, plena d'intrigues i dobles jocs.

L'autora aconsegueix, per mitjà del relat minuciós de la vida quotidiana, que el lector s'endinsi de forma amena en tota la trama, una de les etapes més complicades de la història d'Europa.

A la Biblioteca també trobareu en format DVD, la primera temporada de la sèrie televisiva Los Tudor, que us pot servir per completar la informació o per tenir un altre punt de vista.

En el següent enllaç, trobareu informació de tota la bibliografia que s'ha generat a l'entorn d'aquesta sèrie televisiva, personatges històrics, etc.

I, si voleu saber tots els documents relacionats amb  Enric VIII i els Tudor, que trobareu a la Xarxa de Biblioteques Municipals, cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada