dijous, 23 de juny del 2011

TURQUIA, LA PORTA D'EUROPA

El passat dilluns 20 de Juny, vam acollir la xerrada "Turquia, a cavall entre Europa i Àsia", dins del cicle temàtic "De viatge'11", que hem endegat enguany amb tot un seguit d'activitats relacionades amb el turisme i els viatges.

La xerrada va anar a càrrec de la surienca Elsa Fenoy Galindo, que era la quarta vegada que explicava a la Biblioteca les seves experiències viatgeres. Anys anteriors ens havia parlat d'Islàndia, de l'Oest Americà, i d'Alaska.

Va fer un repàs del viatge que va fer a Turquia fa uns anys, i, va acompanyar l'explicació amb diapositives.

Turquia és un estat transcontinental. Atesa la seva localització estratègica entre dos continents, la seva cultura és una mescla única de les tradicions orientals i occidentals.
Des del punt de vista turístic, destaca pels seus paisatges, els palaus, les mesquites i els castells espectaculars. Ofereix una àmplia i variada oferta turística.
És un país molt ric en patrimoni històric i arqueològic, la qual cosa va quedar palesa en tota l'explicació i en el visionatge de les diapositives.

A la Biblioteca vam adequar un espai amb tot tipus de documentació relativa al país, i adreçada a totes aquelles persones interessades en viatjar a aquest país:

També, vam elaborar una Guia de Recursos d'Informació Turística, que podeu consultar aquí mateix:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada