dijous, 7 d’abril del 2011

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL

Cada 2 d'Abril, aniversari del naixement de Hans Christian Andersen , el món sencer ret homenatge al llibre infantil.

El Dia Internacional del Llibre Infantil, celebrat el 2 d'abril de cada any, és una celebració mundial per commemorar l'aniversari del naixement de Hans Christian Andersen. El Consell Català de Llibre Infantil i Juvenil junt amb les seccions de l'OEPLI de Madrid, Galícia i País Basc, s'encarreguen de la celebració a l'Estat Espanyol.

Aquesta celebració es va iniciar l'any 1965 promoguda per l'IBBY i cada any un dels països membres d'aquesta organització internacional, és l'escollit per elaborar el cartell i el missatge internacional.

En aquest 2011 se n'ha encarregat Estònia, que ha distribuït el cartell de Jüri Mildeberg i de Jüri J. Dubov i el missatge de Aino Pervik.

A la Biblioteca ho vam commemorar amb una exposició bibliogràfica a l'Àrea Infantil, amb els llibres que trobareu d'aquest autor, i, amb una sessió especial de l'Hora del Conte que va anar a càrrec d'Anna Selga.

Un dels tres contes que va explicar fou La princesa i el pèsol, un dels clàssics i més coneguts de Hans Christian Andersen.

Posteriorment, també va explicar Els tres desitjos, i La llegenda de Sant Jordi, amb la col·laboració especial dels infants assitents.


Tots els infants assistents s'ho van passar molt bé escoltant els contes que ens va explicar l'Anna Selga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada