divendres, 20 de novembre del 2009

L'AVORRIMENT JA TÉ CURA: AQUESTA NIT HI HA LECTURA!

RATPENATS A LA BIBLIOTECA

Conte escrit i il·lustrat per Brian Lies, publicat per Editorial Joventut el 2009.

És una història divertida d'uns ratpenats addictes a la lectura, que s'escapen a la biblioteca quan el bibliotecari es deixa una finestra oberta, i ells ho aprofiten per llegir fins a l'alba.

El text està escrit en rima, però de forma molt amena pels infants.

Els ratpenats grans, van directament a buscar els llibres dels autors i temes que prefereixen, mentre que els petits s'ho passen d'allò més bé escoltant l'hora del conte, i també jugant i fent entremeliadures... La finalitat és passar una bona estona, apurant la lectura fins que surti el sol.

Brian Lies va néixer a Princeton, New Jersey. Va ser premiat pel New York Times pel seu bestseller Bats at the Beach. Ha escrit i il·lustrat més de vint llibres per a infants.

Viu a la costa sud de Massachusetts amb la seva esposa i la seva filla. Des que era petit, sempre li han agradat les llibreries i els llibres, i quan viatja, no perd mai l'oportunitat d'explorar les llibreries locals.

Aquest és el seu segon àlbum amb ratpenats com a protagonistes, després de Ratpenats a la platja (2006). En aquesta ocasió, fa un homenatge a la Biblioteca Pública de Riverside, el poble on estiuejava de petit.

Així, les il·lustracions del conte, destaquen per ser la rèplica de l'interior, del mobiliari, etc.
També, la visió de l'espai, de la mateixa manera que la veurien els ratpenats, a vol d'ocell i capgirat.

Tots aquests són factors que fan que aquest conte sigui molt recomanable i interessant.

Trobareu més informació aquí, i també a aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada