divendres, 30 d’octubre del 2009

LA TARDOR TAMBÉ HA ARRIBAT A LA BIBLIOTECA...

Amb el canvi d'estació, a la Biblioteca hem elaborat una Guia de recursos web de tardor. Inclou aspectes temàtics relacionats amb aquests mesos: els bolets, les tradicions com la Castanyada i la celebració de Tots Sants, i la cuina típica d'aquests dies, que, a part dels panellets i els moniatos, ofereix una gran varietat de receptes.

A l'Àrea Infantil de la Biblioteca, trobareu una Exposició bibliogràfica que recull tots aquells llibres i contes relacionats amb la tardor: tradicions, cuina, poemes...

Alhora hem habilitat un petit punt informatiu que explica l'origen i la celebració concreta de cadascuna de les tradicions d'aquests dies: La Castanyada, Tots Sants, i Halloween.

La cuina de tardor, l'època de l'any més apassionant per cuinar, no només pel temps, que sovint convida a tancar-se a casa per preparar suculentes receptes, sinó també per l'ampli ventall de productes de temporada que es poden trobar.
Si sou aficionats a cuinar, o voleu practicar juntament amb els vostres fills, o amb infants, us recomanem unes receptes molt senzilles d'elaborar: els panellets, un pastís dolç de carbassa, unes galetes fantasmagòriques molt apropiades per a tots aquells que celebreu la festivitat de Halloween, o, la xocolata desfeta de tota la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada