dimecres, 10 de juliol del 2024

UN MISTERI MOLT ESPECIAL A VENÈCIA!!

Un pla perfecte per una tarda d’estiu: lectura i cinema!

Us recomanem “Misterio en Venecia” la tercera adaptació  del 2023 de Kenneth Branagh d’una obra d’Agatha Christie. Torna a implicar-se com a director, productor i intèrpret del gran detectiu Hercule Poirot, després d’”Assassinat a l’Orient Express” i “Mort al Nil”. En aquesta ocasió fa una adaptació lliure de l’obra “La Festa de Halloween”.

La trama se situa a Venècia després de la Segona Guerra Mundial. Hercule Poirot viu a Venècia allunyat de la seva ocupació com a detectiu. Però el seu estat de detectiu retirat canviarà quan una antiga ajudant, escriptora de llibres de misteri, li proposa assistir durant la nit de Halloween a una sessió d'espiritisme en un palau on una famosa mèdium convocarà el fantasma d'una noia suïcida . Més que res per curiositat Poirot hi acudirà juntament amb altres persones i, després de la funció, no tindrà més remei que posar en marxa els seus dots de detectiu quan es produeix un assassinat.

Un thriller de misteri amb tocs de terror interpretat per Michelle Yeoh, Kelly Reilly i Jamie Dornan, que encapçalaran l'elenc amb el mateix Branagh. I també per Tina Fey, Emma Laird, Ali Khan, Kyle Allen, Camille Cottin, Ricardo Scamarcio i Jude Hill.

Una opció molt recomanable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada