dimarts, 20 de juny del 2023

AQUEST ESTIU, EL TREN DE LA IMAGINACIÓ PASSA PER LA BIBLIOTECA!!!

Aquest estiu la biblioteca proposa d’agafar el “Tren de la imaginació”, un joc lúdic de lectura que proposem per als infants fins a 12 anys per gaudir de la lectura aquest estiu.

Es tracta de fer un itinerari lector per mitjà d’un recorregut de 5 parades que el tren portarà per destinacions insòlites i inimaginables (aventura, bruixes, misteri, espècies extraordinàries i terres llunyanes). Cada participant ho farà al seu ritme. Hi ha temps des del 26 de juny fins al 29 de setembre ( cal tenir en compte que la biblioteca tanca per vacances el mes d’agost). Es faci el recorregut més llarg o més curt, cada participant entrarà en el sorteig d’un lot de llibres.

Cada parada comporta la resolució correcte d’un enigma o un repte, i el participant escollirà el llibre per endur-se en préstec, del qual també caldrà fer-ne una petita activitat ben divertida.

Hi ha un bitllet personalitzat per cada participant on haurà de deixar constància de cada parada, així com un full explicatiu de la ruta que inclou un mapa amb la ubicació de les parades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada