dissabte, 6 de maig del 2023

ANDREU CLARET, GUARDONAT AMB EL PREMI "RAMON LLULL 2023", PRESENTA EL LLIBRE "PARÍS ÉREM NOSALTRES" AL TEATRE DEL FOMENT DE SÚRIA

Dissabte 28 d’abril al Teatre del Foment Cultural es va dur a terme la presentació de la novel·la ‘París érem nosaltres’ que va tancar el cicle ‘Per Sant Jordi, llibres de casa’, organitzat per l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea municipal de Cultura, amb el suport de la Biblioteca Pública, Escola Municipal de Música, programa Súria Municipi Lector i Foment Cultural.

La presentació del llibre la va conduir la periodista surienca Núria Balaguer, amb presentació de Josep Peramiquel. En el transcurs de l’acte es van llegir fragments de l’obra, a càrrec de Neus Esquius i Avel·lí Garcia, sota la direcció de Marialba Esquius. A continuació, Andreu Claret va signar exemplars del seu llibre al vestíbul del Teatre del Foment Cultural, on també hi havia vitrines amb fotografies i documents històrics de la família Claret.


L’acte a acabar amb un colofó d’alt nivell musical a càrrec dels germans Gerard i Lluís Claret, prestigiosos intèrprets que han oferir ‘Oblivion’ d’Astor Piazzolla, El Cant dels Ocells i el Ball de Cascavells.

Properament en el Club de Lectura es farà una tertúlia del llibre “París érem nosaltres”, una sessió per als participants habituals del club i oberta a totes aquelles persones interessades. Aviat s’informarà de la data concreta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada