dimecres, 10 de novembre del 2021

XAVIER BOSCH AL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA

El periodista i escriptor català Xavier Bosch serà demà a Súria, a la biblioteca per comentar amb els lectors la seva darrera obra “La dona de la seva vida” editada aquest any, i que va ser una de les més venudes en la darrera diada de Sant Jordi.

Nascut a Barcelona el 1967. És autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: “Se sabrà tot” (Premi Sant Jordi 2009), “Homes d’honor” (2012) i “Eufòria” (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes “Jo, el sismolses” (1992) i “Vicis domèstics” (1998) i la novel·la juvenil “La màgia dels Reis” (1994). 

L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb “Algú com tu”, un gran èxit de vendes i traduïda a set idiomes. Posteriorment, “Nosaltres dos” i “Paraules que tu entendràs” van ser número u de vendes el 2017 i el 2019, respectivament. 

Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d’èxit com “Alguna Pregunta Més”, “El món a RAC1” o “El gran dictat”. Ha estat cap de programes de RAC1, director de l’Avui, dels documentals “La fleur” i “Estadi Johan Cruyff: camí dels somnis”, i dels programes de televisió “Un tomb per la vida”, “Aquest any, cent!” i “Àgora” de TV3. Articulista de Mundo Deportivo, actualment és membre del consell editorial de l’Ara.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada