dissabte, 26 de setembre del 2020

"DIRTY GOD", UN FILM QUE ENS APROPA A UNA REALITAT MOLT ACTUAL

 Avui us recomanem la pel·lícula Dirty God, dirigida per Sacha Polak el 2019, premiada amb el BAFTA a Millor Actriu Revelació. La trobareu disponible a l’e-biblio.

Jade era una jove mare britànica a la flor de la vida quan un atac amb àcid causat per la seva ex parella, va deixar la seva cara parcialment desfigurada. Ara, mentre intenta reconstruir la seva cara amb cirurgia, la seva bellesa queda amagada després de les cicatrius.


Tornar a la seva vida de sempre en què la festa i sortir a lligar són una constant, no resulta gens fàcil. Se sent constantment observada, no s'accepta a si mateixa en la seva nova aparença i només aconsegueix introduir-se en una espiral d'autodestrucció constant. Si a això li sumem unes desfavorables condicions socials i econòmiques, unes amistats amb les que cada vegada es distancia més, un nucli familiar en què la seva mare només té retrets pel seu estil de vida i en el qual la seva filla s'espanta quan veu la seva nova aparença, tot indica que Jade no ho tindrà fàcil per seguir endavant.

Amb el protagonisme absolut de la debutant Vicky Knight, una actriu desfigurada per unes cremades que va patir de més jove, s'aconsegueix una veracitat que traspassa el guió inicial i impregna el film amb la seva pròpia història, aconseguint un acostament molt realista sobre una realitat poques vegades mostrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada