dilluns, 30 de desembre del 2019

SESSIONS DE L'HORA DEL CONTE MOLT ESPECIALS

El 17 d'octubre a la biblioteca es va crear una màgia especial amb els contes de l'Ada Cusidó. Va explicar "Dins del cor" un conte molt bonic per a nens i nenes fins a 3 anys.
Quan surt el sol, estenem la roba al balcó, perquè s'eixugui amb el vent suau. Allà hi viuen una colla d’amics amb els que descobrirem l’enigmàtic personatge que viu a la butxaca de la samarreta de colors... ningú l’ha vist mai i surt quan tothom dorm.
Vam conèixer en Samuel, en Nicolau, el bromista Cuc Maluc i la presumida Filomena!!
 El 7 de novembre vam dur a terme una sessió de l’Hora del Conte que va anar a càrrec de Laia Forcadell.
Va explicar diversos contes protagonitzats per animals: “La tortuga ballaruga”, “M’agrada la mel”, “La papallona Mimosa”, i “De quin color és un petó?”.
Al llarg de la sessió, la quarantena d’infants assistents, van participar activament en el desenvolupament de les narracions.
El 18 de desembre es va dur a terme la darrera sessió de l'any de l'Hora del Conte i va anar a càrrec de Dolors González. Va ser una sessió molt especial, ja que va estar dedicada als contes de Nadal. La Dolors va explicar dos contes molt bonics: "La bruixa del tió", i "El pirata de les estrelles".
Per altra part, va incloure una sorpresa final amb la presència d'alguns dels personatges dels Pastorets de Súria, com el Lluquet, el Rovelló i l'àngel de l'anunciació, que van explicar alguns detalls dels seus personatges.
Finalment es va fer el sorteig entre els infants assistents de dues entrades per a una representació dels Pastorets d'aquest any al Teatre del Foment de Súria.
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada