dijous, 25 d’octubre del 2018

LA FÀBRICA D'HISTÒRIES

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.
Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, en moltes d’elles el factor tecnològic té un paper important com a eina vehicular. Així es podran desenvolupar projectes purament tecnològics però també  projectes científico-socials (nutrició, agricultura, astronomia, natura, etc.), projectes artístics (la música, les arts plàstiques o l’artesania) i projectes relacionats amb la lectura i l’escriptura, l’essència de les biblioteques.
 

El passat 23 d'octubre, els nens i nenes de 4t. de l'escola Mare de Déu de Montserrat van participar en el primer dels tres Bibliolabs que durem a terme aquest any a la Biblioteca.
El taller era "La fàbrica d'històries", un taller on els participants aprenen a inventar petites històries a partir de desencadenants diversos: objectes, llocs, paraules, personatges...
Aquestes històries són el punt de partida per convertir-se en escenes que poden ser representades.
 
Així ho vam poder constatar, els nens i nenes assistents van fer volar la imaginació d'allò més!...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada