dimarts, 7 de febrer del 2017

DUES PRESENTACIONS DE LLIBRES PER SANT SEBASTIÀ A LA BIBLIOTECA

En el marc de la festa de Sant Sebastià es van dur a terme dues presentacions de llibres d'autors locals molt interessants.


D'una banda el dia 24 de gener, el publicista surienc Robert Rodergas va presentar el llibre Born in Catalonia. Barcelona’s Country. Esforç i talent nascuts a Catalunya del qual n'és el promotor.
Va explicar que el llibre vol ser ’un catàleg de les singularitats que té Catalunya’ per tal de conèixer-les millor i poder-les difondre arreu.
El llibre aplega més d’una vuitantena de personatges, empreses, entitats, institucions i fets històrics representatius de Catalunya, destacant-ne valors com el talent, la innovació i el treball. El volum ha estat publicat per Ara Llibres.



I en segon lloc, el  dijous dia 26 de gener, vam dur a terma la presentació del llibre Polifemo y la mujer barbuda. Crónica (des)enfadada de un cáncer atípico de la surienca Natalia Fernández.


El llibre descriu l’experiència de l’escriptora surienca com a pacient afectada de sarcoma, un tipus de càncer poc freqüent, així com les seves reflexions sobre les difícils relacions de la nostra societat amb la malaltia com a fet vital.

Segons Natalia Fernández, l’obra també pretén ser ’un homenatge’ a totes les persones que han patit un càncer, una experiència sobre la qual encara és difícil parlar a causa de les connotacions que arrossega aquesta malaltia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada