dissabte, 1 d’octubre del 2016

EL CARRER DE ROALD DAHL

Ahir vam dur a terme el Laboratori de lectura "El carrer de Roald Dahl", com un dels actes per commemorar el centenari de naixement d'aquest autor.
Va ser una sessió de contes, lectura i manualitats molt especial.

En primer lloc, vam rebre als participants i als seus acompanyants i, després de llegir una carta de benvinguda del mateix Roald Dahl, ens vam endinsar en el Carrer de Roald Dahl, on hi havia la fàbrica de xocolata, l'hotel, la biblioteca i el presseguer.


Els participants van descobrir algunes de les històries més conegudes i divertides de l'autor de la mà de l'Elvira, la Carla i la Mireia que van explicar les aventures de Charlie Bucket, de  les bruixes, de James Henry Trotter, i de la Matilda.


A continuació fou el torn de la lectura i del descobriment de tots aquells contes que hi havia a la sala, de forma conjunta, pares i fills.


I finalment la creació artística, a partir de la qual es van poder endur a casa un element de cadascun dels contes explicats. De "Charlie i la fàbrica de xocolata" es van endur una piruleta, de "Les bruixes" la poció amb la fórmula 86, de "James i el préssec gegant" una titella en forma d'insecte, i, de la "Matilda", moltes ganes de llegir i un llibre en préstec!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada