dijous, 22 de gener del 2015

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LA CRISTINA HERNÁNDEZ

La periodista surienca Cristina Hernández va reunir prop d’una setantena de persones en la presentació del seu llibre ’Bailar con los ojos cerrados’ a la Biblioteca Pública, en un acte celebrat dimecres 21 de gener dins de la Festa de Sant Sebastià. 

És un recull d’entrevistes a onze personalitats del món de la ciència, l’art, la literatura, la filosofia i la política, que des de la vellesa reflexionen sobre el pas del temps, les seves experiències i la plenitud que es pot assolir en la darrera etapa de la vida.
Entre els personatges entrevistats hi ha el doctor Moisès Broggi, l’escriptora Ana María Matute, el filòsof Salvador Pániker, el pintor Antonio López, la coreògrafa Alicia Alonso, el divulgador científic Eduard Punset o els activistes polítics Neus Català i Marcos Ana, entre d’altres.


Recordant les seves impressions sobre les entrevistes recollides al llibre, la periodista surienca va explicar que ’la vida és un regal i la vellesa és una pròrroga que no hem de malbaratar’, tot i les dificultats que pot comportar aquesta etapa de la vida. Cristina Hernández va afegir que ’hi ha gent que no viu la vellesa amb felicitat, però jo volia aprendre de les persones que són felices’.

El llibre descriu històries personals ’que han estat viscudes amb molta intensitat i molta consciència’. La periodista surienca va manifestar que escriure el llibre ha estat una ’experiència transformadora’ perquè les reflexions dels personatges entrevistats mostren que la vellesa pot ser un temps de creativitat, obertura i serenitat personal.


La presentació de l’acte va anar a càrrec de l’actriu surienca Marialba Esquius, que va destacar ’la vitalitat, la imaginació, la curiositat, la senzillesa i l’empatia’ de la pe-riodista surienca. Per la seva banda, Cristina Hernández va manifestar que la possibilitat de presentar el llibre a Súria li feia ’molta il·lusió’ i representava per a ella ’un moment molt especial’.

La presentació de llibre es va cloure amb una actuació d’alumnes de flauta travessera de l’Escola Municipal de Música. Posteriorment, la periodista surienca en va signar exemplars a les persones assistent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada