dissabte, 17 de maig del 2014

FARCELLS CULTURALS 1714

Les biblioteques del Bages i Berguedà es volem sumar a la commemoració del tricentenari de 1714.

Les biblioteques d’ Artés, Avinyó, Balsareny, Berga, Cardona, Manresa Casino, Manresa Ateneu, Moià, Navarcles, Navàs, Pont de Vilomara, Puig-Reig, Sallent, Sant Feliu Sasserra, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor, Súria, i els Bibliobusos  Cavall Bernat i Pedraforca proposen una activitat amb l’ objectiu que contribueixi al coneixement i l’aprofundiment d’aquells fets històrics.

Les biblioteques posen a disposició dels usuari tota la seva bibliografia sobre la Guerra de Successió i el desenllaç l’any 1714.

Cada persona que agafi en préstec un d’aquests documents omplirà una butlleta per poder participar al sorteig de 4 farcells, tant si són lectors adults com els infants i joves, i es podrà participar tantes vegades com es vulgui tot i que no podrà tocar dos premis a una mateixa persona.

El període de participació al sorteig començarà el 5 de maig  i s’acabarà el 29 d’agost.

El sorteig es farà el dia  4 de setembre a la biblioteca Ateneu les Bases de Manresa.

Els participants a l’activitat entraran en el sorteig de 4 farcells ( 3 per adults i 1 d’infantil) amb productes gastronòmics i culturals de les nostres comarques.

En aquest sentit cal agrair la col·laboració dels ajuntaments i algunes empreses que han fet les seves aportacions: entrades a museus, visites culturals i teatralitzades, entrades per espectacles i concerts, vi i dolços produïts a les nostres comarques, i en tractar-se d’una activitat promoguda des de les biblioteques, entre els obsequis no hi podien faltar uns quants llibres.

Si vols saber tot el què trobaràs a la Biblioteca de Súria clica aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada