dissabte, 18 de gener del 2014

ELS DOCUMENTS MÉS PRESTATS DE L'ANY 2013



En el rànquing de documents més prestats al llarg de l’any 2013 destaquen:

De ficció per a adults, les novel•les Misión olvido de Maria Dueñas, Lluny d’aquí de Jaume Benavente, i Victus d’Albert Sanchez Piñol; les novel•les per als joves Noel et busca d’Àngel Burgas, No em ratllis de Flavia Company, i I’ll be there = Sempre amb tu de Suzanne Collins Sloan; els DVD Lo impossible, Blancanieves, i El árbol de la vida; i els còmics Death note de Tsugumi Ohba, Mafalda de Quino i The Gentlemen alliance d’Arina Tonemura.
De ficció per a infants destaquen els contes fins a 7 anys Pocoyó aprende los colores, El peix irisat de Marcus Pfister, i El meu primer gosset; els contes de 8 a 10 anys La princesa bromista de Nicoletta Costa, Quina gana que tinc d’Emili Teixidor, i Vull ser model de Meritxell Martí; els contes d’11 a 13 anys Sisè viatge al regne de la fantasia de Geronimo Stilton, Misteri a París de Tea Stilton i El barco fantasma de Tea Stilton; els DVD Juan y Tolola, La oveja Shaun, i Barbie presenta a Pulgarcita; i els còmics Marmalade boy de Wataru Yoshizumi, Mortadelo y Filemón de Francisco Ibáñez i Yaiba de Gosho Aoyama.

Quant als documents de no ficció per a adults destaquen Guinness world records... = Libro Guinness de los récords.. , L'Ange gardien de Christian Lause i The street lawyer de John Grisham.
I per a infants: Cançons tradicionals infantils 2 : molt populars de Toni Giménez, Atles de l’univers de Robert Burnham, i Enciclopedia de los animales de Penelope Arlon.

Les revistes més prestades: Mia, El Salí i Muy Interesante per a adults, i Tiroliro: m’agrada llegir, Reporter Doc i La Revista dels Súpers per a infants.
I els Cd’s: Together through life de Bob Dylan, 100 greatest musicals, i Vostè és aquí d’Antònia Font.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada