divendres, 26 de novembre del 2010

T'AGRADA ESCRIURE?

Si és així no deixis passar aquesta oportunitat!

La Biblioteca i la Comissió Municipi Lector convoquen el CONCURS D'ESCRIPTURA RÀPIDA : MICROCONTES EN CATALÀ, amb motiu del 60 Aniversari de la creació de la Biblioteca.

S'adreça a infants, joves i adults. El concurs consisteix en la creació d'un microconte original i escrit en llengua catalana que s'haurà de fer a la Biblioteca entre les 17 h. i les 20,30 h., del 13 al 16 de Desembre, depenent de l'edat de cada participant.

Podeu consultar les bases aquí.

Prèviament al concurs, es duran a terme uns TALLERS DE CONTES, a càrrec del rondallaire bagenc Pep Tort ,per tal d'adquirir les nocions bàsiques per escriure narracions curtes.

Els tallers s'adrecen a tot tipus de públic i ja s'han dut a terme algunes de les sessions previstes adreçades als infants: el 12 de Novembre al CEIP Mare de Déu de Montserrat, el 19 de Novembre al CEIP Francesc Macià, i el 26 de Novembre al Col·legi Sagrat Cor de Jesús.

El proper divendres 3 de Desembre, es durà a terme una sessió adreçada al públic jove a l'IES Mig-Món a les 11,30 h., i una darrera sessió a les 16 h. a la Biblioteca, adreçada al públic adult en general i als alumnes de l'Escola d'Adults de Súria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada